Thursday, May 10, 2007

To flick or not to flick




Så har jeg også prøvet at flicke lidt på Flickr. Sjovt navn. Hvis man udtaler det lidt forkert og så på tysk betyder det pludselig noget helt andet. Prøv selv!

Flickr er en af de tjenester, som jeg godt kan se formålet med. Jeg mangler måske stadig overblikket over hvilke af de mange online billedtjenester, der er den bedste. Flickr er blevet hypet en del, men måske er det en anden billedtjeneste, der er no. 1 om kort tid. Time will tell.


2 comments:

Morten Brunbjerg Bech said...

Som jeg også lige skrev ovre hos Line, så er Flickr cool nok, men den har også sine begrænsninger. Jeg har stødt hovedet mod loftet på de 200 billeder, man kan uploade gratis. Desuden kan man kun lave 3 sets i den gratis udgave. Det er lige lidt nok, synes jeg. Vil man have mere, koster det 25$ om året.

Google har også en fototjeneste, Picasa Web, som jeg overvejer at skifte til. Der har man 1GB (and counting) plads til sine billeder i den gratis udgave, så den holder til lidt flere uploads end Flickr.

Tjek Picasa Web her.

Dorte said...

Sjovt som du altid skal få den slags associationer! Man kunne også bare nøjes med at sige ficke -det er er mere uskyldigt og stadigvæk tysk! Men rigtigt, jeg har også undret mig over ordet - flickr. Hvorfor lige det?
Hilsen Dorte