Tuesday, July 31, 2007

Jeg har også et liv! (i hvertfald virtuelt)


Second Life; det forjættede land. Jeg har nu klonet mig selv. I den virtuelle verden har jeg valgt navnt Messerschmidt Nungesser (et navn som ingen andre heldigvis havde taget). Jeg er en racoon-agtig skabning med tøj og hale. Jeg var stærkt ophidset over endelig at blive en del af hypen omkring SL. Jeg har nu brugt et par timer på at udforske universet og er umiddelbart lidt skuffet. Det er langt fra vanedannende. Man kan ikke skyde på nogen eller smide med noget. Det vildeste er flyveturene, men de ender blot med at man lander på benene. Jeg er vant til onlineuniverser som f.eks. 2. verdenskrigs-shooteren "Day of defeat" (se screenshot foroven) og der er betydeligt mere gang i den. Måske kan man ikke sammenligne de 2 ting, men lidt mere action havde været fedt.

Jeg prøvede at chatte lidt med de forbipasserende, men de var alle meget fåmælte. Måske er mine indgangsreplikker for kedelige eller også bliver avatarer i Second Life bare ikke tiltrukket af dyr iført tøj.
Jeg har besøgt det mest berømte bibliotekssted i Second Life: Info Island. Jeg fik en t-shirt og tog et billede af mig selv på stedet. Det bliver ikke mere autentisk end det! Desværre begrænsede souvenirudvalget sig til en t-shirt. Der var heller ikke et øje derinde, så mine informationsbehov blev ikke dækket denne gang. Jeg er heller ikke sikker på at Info Island kan dække mine behov, men det er der vist andre af de sleazy avatarbabes som kan....he-he.



Jeg har også uploadet et par snaopshots til Flickr, så alle kan få glæde af mit SL besøg. Ye-hah!