Thursday, June 28, 2007

The ability to have fun is seriously underrated


Fun, fun, fun med billedgeneratorer. Been there and made the poster.

Igen skal man have et formål for at bruge disse tjenester!
Hmm, måske er det at ville have det sjovt også et formål. Må hellere revurdere nytteværdien af diverse morsomme onlinetjenester. Hvorfor skal det altid være så pisseseriøst. Det var sgu da meget sjovt at lave et Simpsonkort. "Mere sjov, mere sjov, mere sjov". (Denne mantra bør gentages mindst 10 gange dagligt, mens kroppen rokker frem og tilbage).

Hell ain't so bad!


Tjekkede også lige musicovery. Ok feature at man kan søge efter genrer alt efter hvilket humør man er i. Det giver nogle totalt overrumplende resultater at bruge funktionerne Dark, Energetic, Calm og Positive. Jeg prøvede at søge på alle fire moods indenfor metal. Det er sjovt at se, hvordan tjenesten kategoriserer de forskellige tracks. F.eks. får "Highway to Hell" af AC/DC betegnelsen Positive! Måske er helvede ikke så slem alligevel.

Blogmusic - smells like not userfriendly


Oh my god, endnu en onlinetjeneste, som jeg umiddelbart godt kan se brugbarheden af, men nok aldrig kommer til at bruge. Jeg er nu også medlem af blogmusik.net. Når jeg besøger en af disse onlinetjenester, gider jeg ikke bruge ret lang tid på at gennemskue brugergrænsefladen. Den skal bare være intuitiv. Der er stor konkurrence på 'markedet' mht. at få folk til at lave playlists og angive deres præferencer i forhold til musiksmag, litterær smag osv. Så hvis en tjeneste skal overleve, skal den være brugervenlig og nem at komme i gang med. Mit største problem er, at jeg er så pisseutålmodig, så mere end 10 sekunders fumlen rundt på siden udløser voldelige sceanarier på min nethinde.

Det kan godt være blogmusik.net rent faktisk ER brugervenlig. Jeg har bare ikke lyst til at udforske den. Jeg kommer ikke til at bruge blogmusik.net fremover. Jeg har ikke behov for den type tjenester.
Hvis jeg gerne vil opdage ny musik, er myspace.com mere interessant. Hvis jeg gerne vil høre musik, bruger jeg media player. Måske er jeg ikke globetrotter nok til at kunne se værdien af blogmusik.net. Hvis man nu rejste jorden rundt, kunne man jo altid få adgang til sine fave tracks. Er det smart?